Dutch Spotters Convention

_______

 

Worldhotel Wings Rotterdam The Hague Airport

Volgende editie voorjaar 2023

 

Dutch Spotters Convention

_______

 

Worldhotel Wings Rotterdam The Hague Airport

Volgende editie voorjaar 2020

 

In het voorjaar 2023 zal volgende de Rotterdamse luchtvaartbeurs Dutch Spotters Convention (DSC) worden gehouden. Al vele jaren is deze beurs dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaartgerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen. Er zullen tientallen stands zijn opgesteld met boeken, tijdschriften, dia’s, foto’s, DVD's, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamel-objecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Om tussendoor even bij te komen van alle activiteiten is de bar van het hotel een prima plaats om onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collega-hobbyisten. Bijvoorbeeld om de plannen voor het komende seizoen te bepraten.
Verder heb je vanuit de zaal in het hotel uitzicht over een deel van het platform, dus kun je vliegactiviteiten in de gaten blijven houden. Dat gaat nog iets beter vanaf het kleine terras naast de zaal.

Locatie

De luchtvaartbeurs vindt plaats in het Worldhotel Wings, op Rotterdam The Hague Airport.
Dit hotel is gelegen naast de terminal. Het adres is:

Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam

Bereikbaarheid per auto

Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13, afslag 11. Een gedetailleerde routebeschrijving kun je hier vinden.
Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren in de parkeergarage van het hotel. Dit is de eerste 3 uur gratis. Het vierde uur parkeren kost € 1 en daarna € 2 per uur. Een dagkaart kost € 10.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

De metrolijn E levert een snelle en makkelijke verbinding naar en van het vliegveld vanaf Den Haag Centraal Station en Rotterdam Centraal Station. De reistijd van het metrostation Meijersplein met buslijn 33 bedraagt slechts enkele minuten. Vanaf het Centraal station van Rotterdam is het vliegveld ook bereikbaar met buslijn 33 (reisduur ongeveer 25 minuten). Klik hier voor de dienstregeling. De bushalte bevindt zich naast het Worldhotel Wings.